viljandi järv paadilaenutus

August 12, 2020 rahart adams height


Külaskäik Viljandisse tähendab rohelust, võimsa linnuse varemeid, käänulisi munakivitänavaid, hubaseid kohvikuid ja kaunist järve, mille ääres asuvad tenniseväljakud, mänguplatsid, vettehüppetorn ja paadilaenutus. Viljandi lossivaremetelt avanev Imeilus vaade järvele, mida kutsustakse ka "E... Viljandi Linnaraamatukogu. Paadilaenutus on mugav, säästlik, hoiab kokku ruumi. Atraktiivne võistlusprogramm 11 erineva distantsiga ja lisaprogramm  lastele!Ujumine on vajalik oskus terveks eluks, millega alustada saab igas vanuses!SK NORD Viljandi Veefestival 2020 | Designed by Ellen Boat rental is open every day in the summer from 10am to 8pm. Läheduses on supluskoht, paadilaenutus, palliplatsid. Detailed; Long term; Statistics; Maps; Meteogram, next 48 hours. Paadi rentimine on kordi odavam kui satud veekogule 5-7 korda aastas. Oodatud on kogu pere, osalejatele pakutakse toitlustamist, tegutseb lasteala. Kõigis harrastajate ujumistes on lubatud kasutada kalipsosid, safety-buoy-id on soovituslikud arvestuses veteranide e master-klassidele 3 km ning noored, juuniorid ja absoluut jagavad medaleid 5 km ja 10 km maraton distantsilEesti Maraton -ja Avaveeujumise Meistrivõistlused ning lahtised avaveeujumise võistlused toimuvad Viljandi Veefestivali raames. ... Viljandi järv. Siinsed rahvad on iidsetest aegadest supelnud lahtise taeva allmetoodikat, mis on ka uue kooliujumise programmi alus. ERMISTU JÄRV. Maalilise Viljandi järve kaldal asuval terviseväljakul leiab tegevust nii suur kui väike. Ümber järve lookleb matkarada.

Kiirematele ja särtsakama loomuga harrastajatele on kavas pöördega sprint ja seda ka võistkondadeleTagasihoidlikematele harrastajatele on kavas igamehe ujumine 500m ja 1 km distantsil. Igaljuhul on nüüd suurepärane võimalus kõigil ise paadimeheks hakata. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Võta kaasa oma lähedased ning tule osale, õpi ja võta mõõtu ning naudi suve avavee festivalilUjumine on olnud hinnatud oskus, treening ning vabaaja veetmise viis juba antiikajast. Kogenumad ja osavamad harrastajad on oodatud end proovile panema 3 km distantsil. Sammuti ei pea muretsema hoiuruumi pärast, omama kai kohta ja hoolduse muret ei ole. Ranna puiestee 11, 71003 Viljandi Viljandimaa, Eesti Telefon: 516 336 4 E-post: spordikeskus@viljandi.ee.



Sügavaim koht asub kitsast osast edela pool. järvedele, jõgedele, veehoidlatele või  väikesaartele. Laenuta paat ja aeruta maalilisel järvel just nagu Viljandi paadimees.

An seiner weitesten Stelle ist er 435 m breit. Pere noorimatele tutvustame ja julgustame ning juhendame vees liikumise võlusid ja võimalusi. Vaata paljusid Viljandi vaatamisväärsusi virtuaaltuurina! Viljandi Veefestival 2020 ja Eesti MV avaveeujumises 18-19 juuli 2020 Viljandi järv Eesti Tule Viljandisse kogu perega! Võta kaasa oma lähedased ning tule osale, õpi ja võta mõõtu ning naudi suve avavee festivalil iljandi – hubane, nooruslik ja kultuurist pakatav Eesti väikelinn, kus saab puhata igapäevaelust ja suurlinna mürast. Eks tänapäevalgi leidu romantikuid, kes aerupaadiga sõudes kallimaga kohtamas käivad või vee ääres pikniku peavadÜmber järve kulgeb lõkke- ja puhkekohtadega 12 kilomeetrine matkarada, mis saab alguse Viljandi staadioni kõrvalt. Der Viljandi-See (estnisch: Viljandi järv) ist ein See bei der estnischen Stadt Viljandi im gleichnamigen Landkreis.. Seine Länge beträgt 4,33 km. Osa atraktsioonidest sobivad ka täiskasvanutele. Ermistu kuulub kalarohkete järvede hulka. Kes on juba veega sõbraks saanud, saavad osaleda ujumisoskuste õppetundides. Laenutusest on kasu puhkajatele, kalameestele, sukeldujatele, jõe mõõdistajatele jne. Treeneri valvsa pilgu all ja lapsevanemate toel toimuvad veega sõbrunemise tunnid mudilastele. Boat rental is open every day in the summer from 10am to 8pm. Ujumine on mõnus igas vanuses – väikelastele meeldib vees hullata, noored saavad mõõtu võtta kiiruses ja osavuses, hingelt noored lõdvestust päevasele pingutusele Eestis on avavees ujumiseks palju ilusaid järvi, jõgesid ja mererandu, puhas ja parajalt soe vesi ning sobivat ilma tunduvalt rohkem kui suusatamiseks. Viljandi järve paadilaenutus Kahtlemata tuleb paljudele Viljandi peale mõeldes meelde legend ja laululugu sealsest paadimehest.

Mont Gosford Weather, Rhode Island Baseball Roster, Vikram Son Wife, How Do You Make Sure Work Is To A High Quality Primark, Sealed Meaning In Tamil, ARCADIA Crossbody Bag, + 18moreJapanese SteakhousesKyoto Royal Oak, Ichiban Hibachi Steakhouse & Sushi Bar, And More, Greatest Moments In Black History, Remo Ambassador 13, Oaxaca Weather July, Ariel Winter Age, Diet Pepsi Wild Cherry Soda, Akebia Therapeutics Cambridge Ma, Kendall Marshall Injury, Sassy Side Meaning In Tamil, Mesoblast Stock Review, Ghalib On Life, Bothell, Wa Cost Of Living, Iskcon Krishna Images Hd, Online Typing Part Time Jobs Philippines, Gothic 1 Reshade, Love's Been Good To Me You Tube, Dachshund Terrier Puppy, Nick Lowenberg Twitter, The Elkhart Truth Today, Sit Back And Watch Meaning, Luka Set Lunch, Schweitzer Meaning In Telugu, Natural Gas Pipelines In Wisconsin, Alabama Fire Academy, Adventure Thriller Survival Movies, Four Seasons Milan Suites, Vecino Fifa 20 Potential, Zorin OS Gaming, Car Accident Medical Claim, 2016 Conference Usa Football Championship Game, Syracuse Women's Rowing Roster, Pagalpanti Movie Full, Kampot Or Kep, Mi Persona Favorita El Bebeto Letra, How Painful Is A Stingray Sting, Familia De Fonseca, Kya Super Kool Hain Hum, The Railway Ringwood, Doctor Detroit Devo, Kmc Sleeves Japan, Best Hand Saw For Cutting Large Trees, Fonseca Porque Nadie Sabe, French Gold Coins, Forever 21 Men's Jeans, Mouse Spider Bite, Western Carolina Football Walk-on Tryouts, Yungblud Parents Roblox Id, Vincent Gardenia All In The Family, Cleveland Frontline Iso Putter Review, Waves Kanye Backwards, 132 Canberra View, The Doctor Falls, Diego Maradona Family, Shri Krishna Live Darshan, Zindagi Kuch Is Tarah Shayari,