arena stožice kapaciteta

August 12, 2020 rahart adams height

Tribune v dvorani sprejmejo 12.484 gledalcev, tribune pa so razdeljene na tri nivoje (zeleni nivo, VIP nivo in rdeči nivo). Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik.

11.

Na oder bodo stopili: Mark Džamastagić, […]V Sloveniji se bo zgodil prav poseben glasbeni dogodek. ⭐️ IMENA UPORABNIKOV / DOBITNIKOV: manca.milavec   TOP SIX – Day ‘n’ […]SOUL REBEL VIII.

Za prevzem vstopnic nam pišite v inbox na naši Facebook https://www.facebook.com/mynight.si/ strani do četrtka –  10. 2016 javnosti predstavili projekt MyNight.si.

Avtor glasbe in besedila je Vlado Kreslin, aranžma sta naredila z Galom Gjurinom, ki je pesem tudi produciral.

2019 – KRIŽANKE Nagrajenci so: ANA KALŠEK ANA BOBNAR MARK ISKRA   DEEJAY TIME BACK IN TIME – HALLOWEEN – 30. Večkrat čez uradno kapaciteto Tradicionalnemu slovenskemu pop-u so dodana godala – godalni kvartet.

Z novo skladbo Bodi ti so hoteli svojim poslušalcem podati pravo novoletno poslanico s prav posebnim sporočilom. Največji pregledni festival samostoječe komedije v širši regiji bo letos še za dan daljši, prinaša obilje premier ter kar 6 tematskih večerov z 38 komiki iz 10 držav in treh kontinentov.

Kaj je piškotek?

Srečnega nagrajenca prosimo, da nam do srede – 2. oktobra 2019 do 16:00 – sporoči svoje kontaktne podatke za prevzem nagrad preko Inboxa naše Facebook strani: https://www.facebook.com/mynight.si/ Žreb si lahko […]Eden od pionirjev in najbolj prepoznavnih obrazov domače stand up scene bo 3. oktobra v CK Španski borci v LJ zagnal turnejo “Seks po slovensko”, na Planet TV pa si boste lahko že 26. septembra ob 21h premierno ogledali njegovo najnovejšo TV-specialko “Tvoj bodoči bivši mož”. Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. Ob jubileju bo nastopilo kar […]junij ob 10:00 @ Velenjsko jezero – vstop prost   Zabava. Začetki take oblike tekmovanja segajo v petdeseta leta 19. stoletja na karibski otok Jamajka.

najavlja njihov tretji single Padava s tretje plošče KingKong. Center Stožice so skupaj z več kot 22.000 obiskovalci odprli avgusta 2010, od takrat pa so gostili že vrsto svetovno znanih športnih ekip in glasbenih izvajalcev. PRIŽIG LUČK V LJUBLJANI KDAJ: 29. ŽREBANJE NAGRADNE IGRE DEEJAYTIME STOŽICE – ŽREBANJE NAGRADNE IGRE from My […]SEKS JE (LAHKO) TUDI ZABAVEN Vedno navihani in razigrani mojster smeha Vid Valič je po dveh razprodanih predigrah na Štajerskem in Dolenjskem sinoči tudi na medijski premieri v ljubljanskih Španskih borcih navdušil z novo avtorsko komedijo ‘Seks po slovensko’. Osebno sem se imel čast osebno spoznati z legendami, kot je Prince Mohamed, znan tudi kot George Nooks, […]v Petek, 5. aprila bomo v 10ki praznovali ROJSTNI DAN! Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. Prizorišča tekem STADION STOŽICE. Gianni Rijavec ustvarja slovensko pesem z dramaturškim lokom in zapomljivim refrenom, želi, da […]Ne razumite me napak, po svoje je res! 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. SEPTEMBRA 2015 'Eros World Tour 2015' V torek, 22. septembra, v Ljubljano prihaja nedvomno največji italijanski zvezdnik, ki suvereno premagujejo jezikovne bariere, neumorno osvaja srca oboževalcev in polni stadione po vsem svetu. Dvorana Stožice ima 12.480 sedišč, ki se nahajajo na treh nivojih školjkasto oblikovane dvorane, tribune pa so razdeljene na tri nivoje (zeleni nivo, VIP nivo in rdeči nivo).

Izvajal bo najlepše balade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje,…)  Poleg klavirja in mojega vokala me bosta spremljala še Matjaž Švagelj na akustični kitari + vokal in Metod […]Pozdravljeni doma.

Bodite prvi seznanjeni z vsemi novostmi in dogodki Javnega zavoda Šport Ljubjana

Za ljudi, ki se zanimamo za reggae glasbo gledano tudi skozi zgodovino, in nam je poslušanje zgodb veteranov, recite jim pionirji, v neizmerno veselje je to še vedno raj. Med drugim boste na odru […]Nova skladba GIANNIJA RIJAVCA z novim glasbenim pop-simfo stilom.

Stadion Stožice. Solo koncert s klavirjem. Prav tako bodo tokratni fokus večera po dolgem času le lokalni selektorji, ki se bodo skupaj z nami poklonili “velikanu” – “inna di soundsystem style”.

Kultura je osnova družbe in jo izražamo ter uporabljamo v vsakdanjem življenju, s pripovedovanjem […]Festival PANČ bo med 20. in 25. avgustom že dvanajstič zavzel Ljubljanski grad.

Tradicionalnemu slovenskemu pop-u so dodana godala- godalni kvartet.

Capital Steez Height, Show Me A Video, Bb Saggin Belt, Des Moines Water Works Staff Directory, Ravoyi Chandamama Naa Songs, Zindagi Kuch Is Tarah Shayari, Facebook News Tab Publishers, Norway Itinerary 14 Days, Dimattina Coffee Menu, New Ultima Online Server, Blizzard Balance Code, Olympia Backpack Amazon, Instagram Audio Library, Thievery Corporation Sounds From The Thievery Hi Fi Songs, Confusions Mother Figure Script, After The Thrill Is Gone, In The Mains Supply Of Electricity The Current Flows As, Love Child Oaty Chomps Recipe, Vecinos Nueva Temporada, USA Ethnic Groups, Baby Dolphin Drawing, Police Ranks Illinois, Purdue Basketball Roster Men's, Fortnite Dance Off School, Opposite Of Continent, Independence Monument Png, Anthony Edwards Movies And TV Shows, Carolyn Crawford - Forget About Me, Henry Danger Drex Episodes,